This is my first time doing this. Thank you, Grace, for tagging me in this activity. It seems like a great way to share more about myself and learn more about my fellow bloggers.

Grace is the author of Sandier Pastures and she’s one of the first bloggers that I found and followed on Twitter when I moved to the UAE. I appreciate that even though she’s a more experienced blogger, she is very personable and welcomes communication. Although we’ve never met in person, Grace has been a great resource for me during my first year of blogging.

The meme/blogging task includes:

  • Acknowledge the nominating blogger. (Thank you Grace!)
  • Share 11 random facts about yourself.
  • Answer the 11 questions the nominating blogger has created for you.
  • List 11 bloggers. (I’ll list as many as I can. I may not know 11.)
  • Post 11 questions for the bloggers you nominate to answer, and let all the bloggers know they have been nominated.  Don’t nominate a blogger who has nominated you.

11 Random Facts about myself:

  1. I pace in the shower; just can’t keep still.
  2. I make up about 5 rap songs daily for my son. He loves them.
  3. I absolutely do not like Bitstrips.
  4. “I wanna be a billionaire so freakin’ bad…”
  5. I was 17 years old the first time I flew on an airplane.
  6. My mom bought me an Easybake oven for my 19th birthday. I complained about not getting one as a kid. I still have it.
  7. I don’t particularly like for my food selections to touch on the same plate.
  8. I prefer an actual book over reading digitally.
  9. I google EVERYTHING and EVERYONE!
  10. I strive to be original and hate when I’m copied.
  11. My mind is always ON.

Here are the Questions Grace asked me:

  1. How long have you been blogging? Answer: one year
  2. How many hours in a day do you spend on social media (Facebook, Twitter, blog, etc)? Be honest! LOL Answer: Too many to count! I’m on all the time.
  3. What do you like most about yourself? Answer: My ability to accomplish whatever goal I set for myself.
  4. What makes you smile? Answer: My son. 😉
  5. Where do you find inspiration? Answer: Other ladies who’ve gone before me and done exceptionally well
  6. What was the craziest thing you ever did? Answer: Move to Abu Dhabi with about 2 months advance notice.
  7. What comes to your mind first thing in the morning? Answer: Let me check my phone. Do I have emails, likes, retweets or new followers!?! LOL
  8. If your life would be made into a movie, which actor would you want to play as you? Answer: Hmmm…probably Gabrielle Union
  9. Have you met anyone famous? Answer: Yeah…met a few in passing at events like book signings, etc.
  10. Do you have any phobias? Answer: Not really phobias but roaches freak me out
  11. What is your favorite cheese? Answer: Mozzarella

11 Questions for the bloggers I nominate:

  1. What is your favorite color?
  2. What mobile device are you currently using?
  3. What feature do you like most on your mobile?
  4. What is your theme song for 2014?
  5. If you had time to learn a new language, what would it be?
  6. Where do you want your next vacation to be?
  7. What is your dream job?
  8. What is your ultimate goal as a blogger?
  9. Which goal or resolution is of the highest priority to you?
  10. Which social media platform do you use the most?
  11. Do you know 11 other bloggers to tag? LOL

I invite these bloggers to do the meme:

  1. Corrine
  2. Monique
  3. Inez
  4. Vanessa
  5. Katrice
  6. Michela
  7. Samantha

 

advert-image